fredag 7 december 2007

Nyförvärv och förluster

Det börjar närma sig den 15 december nu och rykten om spelar till och från BIF går runt. Kan bekräfta att Fredrik Olsson kommer spela i Ystad IF den kommande säsongen. Även Oskar Jönsson har bestämt sej för att lämna. Han kommer spela för div 6 klubben Lunnarp. David Östberg kommer spela i Tomelilla IF i div 3.

Just nu har vi som sagt två klara nyförvärv i Conny Nilsson (Mv) gör comback och en av våra nya tränare i Andreas Persson från TIF. Vi har en del spelare som är och provtränar med oss. Alexander Persson som senast kommer från Tomelilla är bara 16 år och bor i Borrby. Det ser ut som han kommer spela i BIF nästa år. Tränare Andreas Perssons bror Fredrik kommer senast från spel i Svenstorp under hösten. Han har spelat några år i Brantevik och var och provtränade i Borrby för två år sedan. Kanske vi kan knyta honom till klubben i och med att Andreas är tränare och spelar här nu. Förredetta BIF spelaren Adam Ånberg har spelat i Smedstorp några år och har visat intresse för en comeback. Dessutom har han tre andra Smedstorps spelare som vi förhoppningsvis får se provträna till helgen.

Som sagt så arbetas det hårt med att få till nya spelare och vi hoppas att vi kommer stå nästa lördag med en handfull nya spelare.

Inga kommentarer: