Dags att ta sig i kragen nu..

Spjutstorp - BIF 1-0 (0-0)
Varningar: Emil, Hampus, Oskar J, Viktor
Baddare: Emil 3, Frank 2, övriga 1

Den första halvleken innehöll egentligen inte många positiva händelser, utöver några få kombinationsspel som sånär blev till farligheter. Redan från början av matchen såg det segt ut och det höll också i sig halvleken ut. Andra halvleken började vi betydligt bättre och de första femton minuterna kändes riktigt bra då vi tog över matchen. Då löpte vi, blev spelbara och hittade inspel på fötterna - helt enkelt så som man ska spela fotboll. De riktigt farliga chanserna uteblev, förutom en tilltrasslad situation i offensivt straffområde där bollen verkligen inte ville in. Istället knoppade de in en hörna när ungefär 15-20 minuter återstod av matchen. Efter det försökte vi få till en kvittering, men de sista tio minuterna kom vi egentligen ingenstans då främst skärpan i passningsspelet var under all kritik.

Nu gäller det att alla inser allvaret och börjar ta ansvar för vårt agerande om vi ska vända den negativa inledningen på årets säsong. På lördag är det Onslunda/Ravi som står för motståndet och då är det dags att visa lite hjärta och offra sig in i det sista!