Sövestad - Borrby 2-5 (1-1)
Mål: Jakob Mårtensson 2, Frank Olsson, Fredrik Olsson och Johan Hansson
Assist: Tobias Persson 2, Oskar Ottersten och Adam Öhman-Ånberg
Varning: Måns Jeppsson

Det blev tillslut en säker seger fast vi gjorde det onödigt spännande. Vi inledde matchen bra första kvarten för att sedan släppa in Sövestad i matchen. Dåliga avslut i kombination med en duktig hemma-målvakt gjorde att detstod 0-0 efter första halvtimmen. Sövestadsmålvakt skadas efter en hörna och tvingas avbryta matchen. När spelet blåses igång igen tar vi ledningen genom Frank. Vi fortsätter att skappa chanser men utan utdelning. Med 3 minuter kvar av 1:a halvlek kommer Sövestad upp i ett snabbt anfall och kvitterar.

Andra halvlek hinner bara bli 5 minuter gammal innan Jakob nickar in 2-1. Bara minuter senare gör han även 3-1 efter en snabb omställning. Efter lite felstudds efter hörna når bollen ut till Sövestadspelare som gör 3-2. Smen nickar in 4-2 efter timmen spelad och Vide ordnar 5-2 med 10 minuter kvar.

Baddare: Tobias Ekdahl 3, Tobias Persson 2 och övriga 1