Mål: Peter Jönsson 2 och Daniel Andersson 2
Assist: Frank Olsson 2, Daniel Andersson 1 och Fredrik Olsson 1
Varning: Daniel Andersson
Baddare: Daniel Andersson 3, Peter Jönsson 2 och övriga 1 poäng

FC Österlen inledde med att pressa tillbaka oss omgående. Ett antal bra målchanser skapades men med lite tur och mycket skicklighet så lyckades vi hindra bollen från att gå i mål. Vi skapar någon enstaka kontring utan att lyckas träffa rätt. När matchuret visar 45 minuter får vi en frispark som Daniel lyfter in på första stolpen och där hinner Peter fram och nickar in 1-0 precis innan pausvilan.

Andra halvlek inleder vi bättre och kommer in i matchen bra. Daniel kontrar in 2-0 efter 60 minuter och Peter rullar in bollen till 3-0 efter att Fredrik kämpat fram bollen efter ytterligare en fast situation. FC ger inte upp utan gör 3-1 med kvarten kvar. Vi har ett gyllene löge att spika igen matchen med vårt 4:e mål men istället kontrar FC snabbt och det blir 3-2 istället. Nu blev det nervöst spel från vår sida och ingen vågade hålla i bollen. Med minuten kvar av ordinarie matchtid så kontrar Daniel in 4-2 och matchen är i hamn.