Mål: Robin Olofsson, Terry Wallgren och Fredrik Olsson
Assist: Tobias Persson, Jakob Mårtensson och Robin Olofsson
Varning: Peter Jönsson och Tobias Persson
Baddare: Björn Vidal 3, Richard Å 2 och övriga 1

Vanstad inledde matchen bra och pressade på hårt hela första halvleken. Vi hade problem att värja oss och komma rätt i positionerna. Efter 25 minuter kommer Robin fri med målvakten och lägger in bollen efter en fin framspelning av Tobias. Vanstad fortsätter att trycka på och Richard räddar oss kvar i matchen. 0-1 står sig halvleken ut.

I andra halvleken kommer vi ut som ett annat lag och är med direkt från början. Vi skapar 3 bra målchanser inom de första 10 minuterna. Då skickar domaren ut Vanstads vänsterback efter 2 gula kort. Detta skapar luckor åt oss och vi tar över matchen helt. 0-2 kommer efter en fast situation då Terry slår i bollen och 0-3 kommer 5 minuter senare på nick av Fredrik. Matchen slutar 0-3 och vi får med oss ett mycket bra resultat.