söndag 26 april 2009

B-laget trummar vidare.

Gärsnäs AIS - Borrby IF 1-2 (1-1)

Mål: Jacob Mårtensson 2

B-laget tog på söndagen en ny seger via 2-1 på bortaplan mot Gärsnäs. Matchen började vi bra och stundtals spelade vi riktigt bra och bollen rullade fint. Varierat spel med snabba uppspel varvat med mer anfall via mittfältet gjorde att det var riktigt kul att titta på. För tredje matchen i rad tar vi ledningen. Denna gången via Jacob Mårtensson efter 18 minuter. Fast åter igen så kvitterar våra motståndare. Ett lite billigt mål som dessutom kom väldigt olägligt, i 44 minuten.
Andra halvlek börjar Gärsnäs bra och pressar oss tillbaka i banan första kvarten. Så smått börjar vi få tag i bollen igen och när Timmy efter 20 minuter snappar upp en dålig passning i hemmaförsvaret och lägger fram den till Jacob som sätter sitt andra mål för dagen, så tar vi över igen och kontrollerar matchen till domaren blåser av. Återigen så visar vi dålig skärpa i avsluten men snart så lossnar det.