lördag 18 april 2009

Bilagan fullbordade helgen.

Borrby IF - Gislövsdals IK 5-1 (1-1)

Mål: Alexander Persson 2, Timmy Ekdahl 2 och Magnus Malmborg

B-laget följde upp gårdagens vinst för A-laget med att besegra samma motståndare med 5-1 idag. Gislövsdal hade inte lyckats att samla ihop med än 10 spelare fast det föringar inget av Borrbys insats. Vi började bra och tog ledningen efter 3 minuter genom Alexander Persson. Gislövsdal kom igen lite efter det och kvitterade bara 10 minuter senare. Efter det hade man även ett friläge som räddades efter benparad av Mats "Bella" Bengtsson. Resten av halvleken böljade lite fram och tillbaka där vi hade ett par fina chanser att göra mål, bla 2 stolpträffar, fast det stannade vid 1-1 i halvtid.
I andra halvleken övergick vi till 3-5-2 uppställning och tog omgående över mittfältet. 10 minuter in i halvleken ökade Alexander på sin och lagets målskörd till 2-1 och en del nervknutar löstes upp. Gislövsdals ork började tryta rejält samtidigt som vi började rulla bollen mer. Timmy Ekdahl utökade vår ledning med 2 fina avslut, 3-1 och 4-1. Kalle Salmis solo raid efter det var värt ett bättre öde. Slutresultatet skrevs till 5-1 efter att Magnus Malmborg vänt bort sin försvare och avslutade behärskat.