fredag 24 april 2009

Nya poäng efter kanon andra halvlek

Fredagen den 24:e april 18.30
Glemmingebro IF - Borrby IF 1-1 (1-0)
Målskytt: Martin Lindèn
Assist: Oskar Jönsson
Varningar: Tobias Ericsson, Johan Hansson, Emil Ottersten

En av de på förhand tuffaste bortamatcherna i årets serie. GIF är erkänt bra hemma och alltid tunga att möta, de är ett lag som alltid har det lilla extra och är mycket svårbemästrade.

I den första halvleken har vi inte mycket tålamod utan alla våra passningar spelas framåt och alldeles för snabbt. Vi är stressade i vårt agerande och kommer fel i timingen i vårt eget spel. Försvarsmässigt ligger vi rätt och hindrar det mesta mot deras duktiga forwards. Deras mål är inte gentligen någon speciell målschans, utan lite typiskt är det då vi väl har tålamod och spelar, så håller vi bollen med för många passningar och vi är otydliga mot varandra bollen slås bort och en snabb passning friställer "fel anfallare" i GIF som säkert trycker dit ledningsmålet.

I andra agerar vi helt annorlunda och sätter passningspelet nästintill hundra procentigt. I samma veva så märker man att motståndarna tappar lite och deras humör tryter. Halvleken är vår och vi kvitterar också välförtjänt genom Martin som pricknickar efter inlägg från Oskar J. Man kan aldrig vara säker på att hålla sitt resultat mot ett lag som GIF. De kan göra mål av ingenting och deras fasta situationer är alltid farliga.

En viktig pinne och stort beröm för att vi höjde oss rejält och vi känner att vi hela tiden blir bättre och bättre. Nu laddar vi om för nästa drabbning hemma mot Gröstorps IF som startata serien mycket bra.

Laget:
----------------Richard Å-----------------

Christian C--Emil O--Tobias E--Fredrik B

Johan L--Terry W--Martin L--Nicolas M

-----------Oskar J--Johan H-------------

avb:
Robin O (35). Johan L ut
Kalle S (45). Terry W ut.
Johan L (60). Robin O ut.
Oskar O (70). Nicolas M ut.
Mikael A
Jakob M

Inga kommentarer: